Upsala en Spegazzini - Reisverslag uit El Calafate, Argentinië van Dennis en Agnes - WaarBenJij.nu Upsala en Spegazzini - Reisverslag uit El Calafate, Argentinië van Dennis en Agnes - WaarBenJij.nu

Upsala en Spegazzini

Blijf op de hoogte en volg Dennis en Agnes

25 November 2008 | Argentinië, El Calafate

Hallo allemaal,

Nou veel nieuws uit Argentina hoor, gisteren de Glacier bewonderd vanaf de balkoms vandaag een lange boottocht gemaakt van 185 km., naar twee andere gletsjers de Upsala en de Spegazzini. Dit is erg spectaculair omdat er ijsbergen drijven in het meer met allerlei kleuren en vormen je blijft hier fotograferen. Dennis heeft al een twee gig kaart vol en speciaal voor de medecursisten van Den zijn fotgrafiecursus ze zijn met allerlei belichtingen en sluitertijden gefotografeerd. Deze zijn zo groot van formaat dat alleen Ag haar fotos hier te zien zijn.
Het resultaat kunnen jullie misschien wel later bewonderen in een album. We zijn dus tot nu toe erg enthiousiast over de natuur hier in Argentinie. Het weer werkt ook ontzettend mee, mooie luchten en wolkenpartijen en ik schat plm. 10 graden. Morgen dus een wandeling door het stenen woud hier in de buurt van El Calafate en misschien is dit voorlopig wel even het laatste bericht want overmorgen gaan we echt de natuur in, we slapen dan in Refugios zonder de internetfaciliteiten die we hier hebben, dus misschien geduld totdat we in Ushuaia (de zuidelijkste stad ter wereld)

Groetjes Dennis en Agnes

• 25 November 2008 - 22:06

Henny:

Hoi Agnes en Dennis, om jaloers van te worden. Wat een prachtig land en zulke grote verschillen.
    Geniet er van!

• 25 November 2008 - 22:17

Gil En Martina:

wat een supermooie foto's zeg
    ben stiekem een beetje jaloers

groetjes gilbert martina en do

• 26 November 2008 - 06:28

Nel En Dick:

Agnes, op jouw foto's zien we ook hoe mooi het is. We willen best geheugenkaarten komen brengen hoor!!
    Kijken uit naar het volgende bericht
    groetjes

• 26 November 2008 - 17:50

Marloes En Wim:

Wat een mooie foto's zeg! Ben benieuwd naar jouw foto's Den! En de mede cursist hier ook hihi! Maar die komen we wel een keer in het album bekijken! Veel plezier in de natuur!

• 26 November 2008 - 19:18

Wim En Petera:

Wauw wat een prachtige foto's en wat een geweldige reis die jullie maken. Maak maar veel foto's zodat wij mee kunnen genieten. Nog veel plezier!

• 27 November 2008 - 11:27

Dave:

En hebben ze ook Heineken extra cold bij de gletsjers??? :-) Ziet er heel mooi uit zeg, veel plezier daarzo nog. Groetjes van je Schoonzoon.