Fin del Mondo Vuurland
Blijf op de hoogte en volg Dennis en Agnes
02 December 2008 | Argentinië, Ushuaia
Als klap op de vuurpijl mogen we daarna nog een extra dag blijven in BA omdat de vlucht een dag later vertrekt dan we geboekt hebben. We komen dus pas 11 december weer terug op schiphol. Maar zover is het nog niet dus blijf deze site in de gaten houden.
Groetjes Dennis en Agnes
PS Met Dennis zijn blaren gaat het super maar ik tape zijn tenen dan ook elke dag in.
02 December 2008 - 21:30
Henny .:
Hoi ik weet niet meer wat ik schrijven moet.
Het is echt geweldig en ik heb ook nooit geweten dat het daar zo prachtig is.
Geniet er nog even van en goede terugreis gewenst. -
03 December 2008 - 07:55
T+R+M+L:
Wat ontzettend mooi allemaal! Nog een heerlijke week gewenst vanuit Delft! -
03 December 2008 - 15:03
Wim En Petera:
Hoi, ik sluit me aan bij de anderen. Wat een prachtig land en wat een geweldige ervaring om zulk mooie natuur te aanschouwen. Ik had ook geen idee van wat Argentinie te bieden had.
Nog veel plezier. -
03 December 2008 - 16:31
Berend En Brigitte:
hallo wereldreizigers,
jullie hebben , door de verhalen , ons wel op een idee gebracht voor een volgende bestemming. Wat een mooie reis !! Dennis zal weer honderden foto,s gemaakt hebben. ( of meer ?)
Geniet er nog van. Trouwens , wij lopen ook in een t-shirt , maar dan binnen !!! ;)
groeten uit zoetermeer. -
03 December 2008 - 18:50
Marloes:
Wauw!!! Super zeg! Wederom een geslaagde reis! Geniet er nog maar lekker van! Sneeuwt hier aardig.. Grappig he! Groetjes! -
04 December 2008 - 06:15
Nel En Dick:
Argentinie is toegevoegd aaan ons lijstje van vakantiebestemmingen. Wat mooi allemaal! Toch wel fijn om vrienden te hebben die de wereld verkennen.Geniet nog even.
Groetjes -
07 December 2008 - 20:12
Thea & René:
Hoi Ag & Den,
Iets totaal anders: de bouw- en sloopvergunningen zijn goedgekeurd! Jullie kunnen aan de slag als jullie besluiten ooit terug te komen :-)
Nog heel veel plezier!
TRML